Köszönjük vásárlását és örömmel üdvözöljük a BAXI készüléktulajdonosok körében!

 

A BAXI magyarországi forgalmazója bizonyos készülékeire (lásd lentebb) összesen 3+2 év kiterjesztett jótállást biztosít.

A kiterjesztett jótállás teljes körű, a készülék összes alkatrészére érvényes, amennyiben a jótállási időn belül minden évben - üzembe helyezéstől számított legfeljebb 12 hónapon belül - az éves karbantartást az arra jogosult szakszervizzel elvégezteti, és ezt a jótállási jegyében igazoltatja a karbantartóval. Az éves karbantartások között legfeljebb 12 hónap telhet el. Az évenkénti karbantartás elmulasztása esetén a kiterjesztett jótállás érvényét veszti!

BAXI PLATINUM és BAXI DUO-TEC E típusú készülékek vásárlása esetén a +2 év kiterjesztett jótállás díjmentes, így a BAXI PLATINUM és BAXI DUO-TEC E készülékekre a BAXI magyarországi forgalmazója összesen 3+2 év jótállást biztosít, az évenként elvégzett karbantartások mellett.

BAXI PRIME és a BAXI DUO-TEC COMPACT E típusú készülékek esetében a +2 év kiterjesztett jótállás biztosítása regisztrációhoz és díjfizetéshez kötött. A készülékre vonatkozó jótállás kiterjesztésének igénylési feltétele az elektronikus regisztráció és a kiterjesztési díj megfizetése, mely egyszeri 20.000 Ft +ÁFA, azaz bruttó 25.400,- Ft. A feltételek teljesülése esetén készülékére összesen 3+2 év jótállás lesz érvényes, az évenként elvégzett karbantartások mellett.

Kiterjesztett jótállás regisztrációjára a készülék üzembe helyezését követő 30 napon belül van lehetőség, ennek elmulasztása esetén a készülékre csak az alap 3 év jótállást tudjuk biztosítani. A díj megfizetését átutalással kell teljesíteni. 

Kazán keresése

Termékkategóriák